Naša misija

Kao firma sa bogatim iskustvom, velikim dijapazonom poslovnih usluga, jedinstvenim programom za robno materijalno i finansijsko poslovanje koji smo sami razvili i prilagodili u suradnji sa stručnjacima i korisnicima, ponosimo se našim dosadašnjim uspjesima.

Naša vizija

O AT GROUP-u

Upoznajte nas.

O nama

Osnovan davne 2006. godine, AT GROUP do danas broji uspjehe na svim poljima poslovnih usluga, a naši višegodišnji korisnici i poslovni partneri su dokaz našeg kvaliteta.

Velike kompanije su nam povjerile svoje poslovanje.

Naše iskustvo seže u sva polja usluga koje bi Vam mogle zatrebati - WICO softver za kompletno poslovanje (robno materijalno, finansijsko, obračun plaća, poreza, magacinsko poslovanje, veleprodaja, maloprodaja...), knjigovodstvene usluge i konsalting, fiskalni sistemi (prodaja, prijava, tehnička podrška, redovni servis...), usluge reklamnog i produkt dizajna, izrada sajtova, full brending, uslužno programiranje, servis računara i računarskih sistema, računarske mreže.

Naši osnivači

Jasna i Mevsud Čvorak, entuzijasti u poslu i poduzetnici, 2006. godine na putu ka pronalaženju idealne djelatnosti uvidjeli su da je poslovnim subjektima u njihovoj okolini i šire potrebna čvrsta podrška u radu i razvijanju i sveobuhvatni skup poslovnih usluga na jednom mjestu.

Uz puno truda i znanja koje su ponijeli sa sobom u ovu priču, danas su jedna od vodećih firmi za pružanje poslovnih usluga u Sarajevu i šire - AT Group.

Pišite nam...

Pošaljite nam upit i potrudićemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku...